Beleef vakmanschap

DSC0909

Forestplus is een dynamische KMO met drie kernactiviteiten: interieur en maatmeubilair, timmer- en schrijnwerk en houthandel. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van verfijnd en verzorgd maatwerk. Iedere opdracht wordt met de grootste zorg en diepgaande vakkennis uitgewerkt.

IMG 20200411 164411

wie zijn wij?

Forestplus bestaat uit een team van 22 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. Iedere medewerker heeft zijn eigen vakgebied en specialiteit. Iedereen geeft steeds het beste van zichzelf om een kwaliteitsvol en perfect resultaat af te leveren volgens uw wensen.

wat

Wij leveren verfijnd en verzorgd maatwerk. Of het nu gaat om een klassieke keuken, een minimalistische haardwand of het vervangen van uw oude ramen... Forestplus kan het allemaal. Ook voor een totaalinrichting kan u bij ons terecht. Dit zowel als particulier, interieur-/architect of bouwpromotor.

Website wie bederijf 02
Untitled 1

aanpak

Iedere opdracht wordt met een diepgaande vakkennis en passie voor het vak aangepakt. Een overzichtelijke en correcte offerte zorgt ervoor dat alles volgens afspraak en binnen uw budget uitgevoerd wordt. Gedetailleerde tekeningen maken dat alles aan uw wensen beantwoord.

historiek

'In de schavelingen geboren' zegt men wel eens... In 1902 startte overgrootvader August Foré met een wagenmakerij - schrijnwerkerij. Na jaren van stuwende kracht in het familiebedrijf richtte Marnix Foré, samen met zijn echtgenote Lieve, in 2002 forestplus op. Zijn broers Patrick en Danny Foré volgden vrij snel dezelfde weg. Ondertussen bouwt ook de 4de generatie gezwind mee aan de verdere uitbouw van het familiebedrijf.

August Foré ca 85 jaar 03